Kort historik

Vi började vår resa redan 2002 när Johan Stighagen, en student på Jönköpings högskola, får idén om att skapa ett kollegieblock i samarbete med lokala företag. Det började i en liten skala men allteftersom intresset för kollegieblocket ökade växte såväl upplagan som antalet samarbetspartners och Studieblocket blev snabbt en succé!

Efter den lyckade lanseringen i Jönköping började Johan knyta avtal med studentkårer på andra skolor runtom i Sverige och idag har vi samarbeten med över 30 st. olika studentkårer.

Varje år delar vi ut ca 300 000 st. gratis kollegieblock till glada studenter, fördelat på 4 st. utgåvor. (2 st. under vårterminen och 2 st. under höstterminen.). Det gör Studieblocket till den största leverantören av gratis kollegieblock till studenter i Sverige! Kollegieblocken var till en början linjerade men har med åren utvecklats till en unik kombination av både linjerat och rutat, något som vi ofta får höra är det bästa med blocken – förutom att de är gratis så klart.
Trygg Kundkontakt

Vi är medlem i branschorganisationen Kontakta via vårt moderbolag Lifestyle Mediapartner. Det är Kontakta som fastslår och kontrollerar att stadgarna för etik- och moralfrågor efterlevs inom kundkommunikation
på distans. Vårt systematiska kvalitetsarbete har lett till att vi har fått utmärkelsen ”Trygg Kundkontakt” som Kontakta utfärdar.

Trygg Kundkontakt är till för att vägleda konsumenter, leverantörer och kunder till seriösa telefonförsäljare samt säkra etik i kundservice.
Något som ska göra det enklare att veta att ett företag är seriöst.

Läs mer om vår utmärkelse här

UNIVERSITETSMEDIA SVERIGE AB´ S VISION

Vår vision är att vi ska bli störst på studentkommunikation i Sverige!

Studieblocket idag

Studieblocket ingår företaget Universitetsmedia Sverige AB (tidigare Universitetsmediagruppen) som är proffs på studentkommunikation och har flera olika produkter och tjänster för studenter. Universitetsmedia Sverige AB är ett dotterbolag till Lifestyle Media Partner och samarbetar med över 30 studentkårer runt om i hela landet!


Allt är faktiskt GRATIS för studenter!


Gratis guide onlineGratis kollegieblock


X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer